Despre noi

Cine suntem

Rapid Fix este o companie romaneasca cu sediul in Constanta, infiintata in anul 2022 din dorinta de a stabili noi standarde de calitate si eficienta in ceea ce priveste serviciile pe piata de reparatii scule si utilaje de mica mecanizare.

Könner & Söhnen

La scurt timp de la infiintare, echipa Rapid Fix a devenit unicul service autorizat Könner & Söhnen, astfel la momentul actual executam lucrari in perioada de garantie si post-garantie pentru produsele comercializate de Dimax Group la nivel national.

Echipa noastra ofera suport tehnic post-vanzare pentru punere in functiune, utilizare si mentenanta in vederea exploatarii corespunzatoare a echipamentelor Könner & Söhnen.

Dispunem de un stoc impresionant de piese si accesorii, dar si de o colaborare de exceptie cu producatorul, prin care obtinem in cel mai scurt timp chiar si cele mai diverse repere.

Konner&Sohnen

Profesionalism si calitate

Suntem mereu aproape de partenerii si clientii nostri, prin promptitudine si profesionalism iar personalul nostru calificat si experimentat, se concentreaza pe calitatea lucrarilor efectuate si vine in intampinarea clientilor cu un service dotat cu echipamente performante pentru a oferi servicii profesionale.